top of page

   Teamcoaching

Ronny D'Hulster (°1963) is reeds 40 jaar actief als zorgverlener. In de psychiatrische sector voor mensen met psychoses, als directeur van The Foundation voor mensen met aids en in de hoedanigheid van communicatietrainer, teambegeleider en supervisor in de medische en palliatieve zorg.

 

Sinds 2002 werkt hij als zelfstandig therapeut en counselor; privé en in ziekenhuizen.

 

Teamcoaching en trainingen

 

Werken met gemotiveerde mensen en groepen is een passie. Doorheen de jaren heb ik erg veel groepen getraind, vooral in de medische sector.

Werken met groepsdynamiek, herstellen van schade in het teamvertrouwen, opbouwen van nieuwe energie, motivatie en een positieve communicatiegeest zijn m'n 'sleutels.'

Meerdaagse communicatietraingen, trainingen in counseling, implementatie en teambuilding kunnen georganiseerd worden.

Voor trainingen rond ontwikkeling van visie en organisatiebuilding werk ik graag samen met Marc Calders.

Intervisie

 

30 jaar geleden ben ik intervisor geworden, na zeer intense traingen in deze materie. Ik heb mogen leren wat werkt en wat niet en hoe ver je met intervisie kan gaan en wanneer intervisie stopt en het 'ongewenst' therapeutische op de loer ligt.

Intervisie is enkel mogelijk met gemotiveerde mensen die in groep én in een zeer veilige context bereid zijn om hun kwetsbaarheid te tonen. Kunnen en mogen reflecteren op datgene wat mensen in een dergelijke context durven tonen en bespreken is een voorrecht.

 

Supervisie

 

Dit is individuele coaching die iemand kan helpen in haar/zijn professionele context. De reden van de vraag naar supervisie is divers:

  • Leidinggevenden die ondersteuning en reflectie wensen op hun leiderschap;

  • Teamleden die door hun persoonlijke situatie nood hebben aan ondersteuning van een 'neutrale buitenstaander'

  • traumabegeleiding en debriefing bij ernstige gebeurtenissen in de medische zorg

  • ...

 

Ronny werkte samen met UZ Gasthuisberg Leuven, Universitair ziekenhuis Antwerpen, AZ Nikolaas, Sint Lucas ziekenhuis Brugge, Heilig Hart Ziekenhuis Roeselare, PHA, Federatie Palliatieve Zorg Wemmel, Pallion Limburg, Palliatieve dienst Beveren, PZ Zuid-Oost Vlaanderen en vele, vele anderen...

 

 

Foto: Sacha Verhoeven

bottom of page