top of page

Boeiende collega's

 

 

 

 

 

 

 

 

                     Company & Leyder; Goele Leyder

 

Collega vriendin, Goele Leyder coacht je met kracht naar een hersteld evenwicht op je werk, naar een goede work-life balance, en een optimale aanpak vanuit leiderschap.

Vaak kom je dan uit op een job en aanpak die volledig aansluit bij wie je werkelijk bent en wat je drijft. Met een scherpe analyse en een grote intuïtie, veel warme steun en een no-nonsense stijl gidst zij je naar je kern, naar vitaliteit, zelfzekerheid en een helder beeld op de volgende stappen.

Meer info over Goele op haar website: www.leyder.eu

2Mark talent; Marc Calders

 

Marc Calders is een vriend en collega van me en is een zeer bedreven coach.

Hij begeleidt personen, teams en organisaties vanuit de passie om de essentie en de talenten van elkeen op te sporen, te markeren én ze dan te laten schitteren. Zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven (specifiek in de arbeidsmarkt van aanwerving tot outplacement) en zijn levensvisie zorgen mee voor een empathische, doelgerichte en pragmatische aanpak.

De redenen waarom u bij hem een coaching-traject aanvraagt, kunnen velerlei zijn; van persoonlijke ontwikkeling tot het zoeken naar efficiëntie of professionele (her)oriëntatie. 

Marc organiseert en leidt voor bedrijven thema-specifieke workshops zoals “leiden zonder burn-out” en “van lijden tot leiderschap”.

 

Zijn website en zeer boeiende blog: www.2mark-talent.com
 

Bezielde Sopraan; Martine Reyners

 

Martine Reyners, een bezielde warme vriendin, werkt al 18 jaar zowel met zangers, als met éénieder die de zoektocht naar zijn ware vokale identiteit wil aangaan. Dit doet ze tijdens workshops in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Luxemburg, Guadeloupe en aan de ‘University of Arts Yanhzhou (China).

Zij heeft een enorme ervaring opgedaan, zowel op zangtechnisch vlak als in het begeleiden van mensen.

"Ik beschouw zingen als een intense manier om expressie te kunnen geven aan mijn ziel, om me voor 100% aanwezig, verbonden te voelen. Elke stem bevat een oneindig palet aan kleuren die het ontdekken waard zijn, om zo tot vrijheid en harmonie te komen. Zingen wordt voor mij een voortdurende uitdaging om juist te zijn met mezelf in de muziek waarin ik me wil uitdrukken . Dit engagement is ook de leiddraad in mijn leven."

Martine Reyners begeleidt u tijdens een driedaagse zangstage (in samenwerking met een pianist).

Daarnaast organiseert zij ook regelmatig workshops ‘Harmonie via zingen’ (halve dagen).

En als u de unieke kans krijgt om haar in concert of opera te horen en te zien: doen!

Website: www.martinereyners.be

bottom of page